Tania Kross

Tania Kross zingt Carmen

Tania Kross, mezzo-sopraan
Francis van Broekhuizen, sopraan
Charles Hens, tenor
Carlos Denia, flamenco zang

za 23
februari

Mezzosopraan Tania Kross presenteert haar eigen versie van haar lievelingsopera Carmen, speciaal voor haar herschreven door Thijs Borsten.  

De componist combineert in zijn arrangementen de zeer bekende, nog altijd schitterende muziek van George Bizet met invloeden van de flamenco, de vurige volksmuziek en dans uit de zuidelijke provincies van Spanje.. Zo ontstaat een sprankelende, eigentijdse visie op het stuk, dat Tania Kross op het lijf geschreven is. Een ‘Krossover’ van klassieke opera en flamenco.

Bekijk Facebook event

 

Sopraan Francis van Broekhuizen geeft een inleiding bij dit concert in de foyer op de 2e etage. De toegang is gratis, aanvang 19:30.

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten