Leeds International Piano Competition 2018

Eric Lu

Schubert - Four Impromptus D899
Mozart - Rondo in A mineur K511
Chopin - Piano Sonate nr. 2

zo 21 okt ’18
15:30 uur
  • zo 21 okt ’18
    15:30 uur
    Kleine Zaal
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

Dit concert is, zacht gezegd, bij de tijd. De winnaar Eric Lu won namelijk afgelopen maand de 19de editie van de Leeds International Piano Competition.

Lu was de jongste finalist (20 jaar oud), en won ook de Leeds Competition. Het zou zomaar kunnen dat dit de nieuwe Murray Perahia blijkt te zijn, of Mitsuko Uchida, Lars Vogt of Severin von Eckardstein  – eerdere laureaten van de Leeds Competition. Opgericht in 1963 door Marion, Countess of Harewood, is het één van de meest vooraanstaande pianoconcoursen ter wereld.

Bekijk Facebook event

Bij dit concert krijgt u een heerlijk kaasplankje en een lekker glaasje wijn, voor of na het concert bent u welkom in de foyer.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie