za 30 mrt ’19
20:15 uur
  • za 30 mrt ’19
    20:15 uur
    Kleine Zaal
    Geweest

Harpist en componist Remy van Kesteren brak vorig jaar definitief door. Zijn nieuwe album 'Shadows' (release 15 feb) belooft weer een sterke productie te zijn. Vanavond zie je hem in een intieme solo setting waarbij hij zijn nieuwe werk speelt.

Met zijn minimalistische klanken stapt hij graag uit zijn comfort zone om de grenzen op te zoeken. Niet voor niets noemt de New York Times hem een ‘briljante harpist’. Vanavond kun je hem zien in een intieme solo setting waarbij hij nieuw werk speelt van zijn meest recente album.


Bekijk Facebook event

Remy van Kesteren brak vorig jaar definitief door met ‘Tomorrow Eyes’ waarbij hij de harten veroverde van vele klassieke muziek- én popliefhebbers.

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie