Schumann, Piazzolla, Schubert, Sjostakovitsj & Van der Aa

Rosanne Philippens

Rosanne Philippens, viool
Rick Stotijn, contrabas
Hans Eijsackers, piano

Van der Aa - Inside someone else’s head
Schubert - Sonatine nr. 2
Schumann - Adagio & Allegro
Piazzolla - Invierno Porteno | Verano Portena
Shostakovitsch - selectie uit 5 Stukken voor viool, contrabas en piano

zo 28 apr ’19
12:00 uur
  • zo 28 apr ’19
    12:00 uur
    Kleine Zaal
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

Nederland staat op de kaart als topleverancier van violistes: Janine Jansen, Liza Ferschtman, Simone Lamsma en Rosanne Philippens. De laatste was al vaker in Eindhoven, net als de twee muziekpartners die ze meeneemt.

Rick Stotijn mocht inmiddels de Nederlandse Muziekprijs ontvangen. ‘Dwars door de noten heen hoor je de persoonlijke stem van een jonge violiste met een dijk van een karakter’ (de Volkskrant). Muziek bestaat voor Rosanne Philippens uit de ‘woordeloze kracht die mensen samenbrengt.’

Bekijk Facebook event

Bij dit concert krijgt u een heerlijk stuk appeltaart, voor of na het concert bent u welkom in de foyer.
Bij aankoop van deze serie krijgt u een channel classics-cd gratis!


Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie