piotr markowski
Schubert & Prokofjev

Arthur Rubinstein International Piano Competition 2017

Szymon Nehring

Schubert
Sonata a-moll nr 16 op. 143 D. 784 (22’)
"Wanderer-Fantasie" Op. 15 D.760 (22')

Prokofjev - Sonata A-dur nr 6 op. 82 (28’)

zo 10 mrt ’19
15:30 uur
  • zo 10 mrt ’19
    15:30 uur
    Kleine Zaal
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

Szymon Nehring, Pools pianist. Zie je aan alles. Op zijn cd met Chopin, de beroemdste Pool aller tijden, noemt hij de stukken Mazurki, Polonez, Etiud.

Gooit hij hoge ogen bij pianoconcoursen, dan is dat niet alleen bij het Fryderyk Chopin Concours maar ook bij het Arthur Rubinstein. Laatstgenoemde won Nehring glansrijk in 2017: Gouden Medaille, beste uitvoering van een Chopinwerk plus de publieksprijs. Inmiddels debuteerde hij succesvol in Carnegie Hall.


Bekijk Facebook event

Bij dit concert krijgt u een heerlijk kaasplankje en een lekker glaasje wijn, voor of na het concert bent u welkom in de foyer.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie