Allard Willemse
Liszt, Prokofjev & Brahms

Internationaal Franz Liszt Pianoconcours 2017

Alexander Ullman & Barnabás Kelemen

Alexander Ullman, piano
Barnabás Kelemen, viool

Liszt - Die Drei Zigeuner
Liszt - La Lugubre Gondola
Prokofjev - Vijf Melodieën
Brahms - Vioolsonate nr. 3

zo 14 apr ’19
15:30 uur
  • zo 14 apr ’19
    15:30 uur
    Kleine Zaal
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

In 2011 won Alexander Ullman het Liszt Concours in Hongarije; in 2017 het Liszt Concours in Utrecht. "Ik denk dat mijn pianocarrière daar begonnen is", aldus Ullman.

Liszt zit hem in de genen. Zijn vertolking van diens merkwaardige, door Venetië geïnspireerde Lugubre Gondola zal dan ook een gedenkwaardige worden. De 25-jarige Brit weet de primarius van het beroemde Kelemen Quartet aan zijn zijde voor Liszts Drei Zigeuner, een soort briljante Hongaarse rhapsodie. De twee tekenen ook voor Brahms’ laatste – en mooiste – vioolsonate.

Bekijk Facebook event

Bij dit concert krijgt u een heerlijk kaasplankje en een lekker glaasje wijn, voor of na het concert bent u welkom in de foyer.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie