Juri Hiensch
Mozart

Maestro Jules Onthult

Meesterwerken uitgelegd: Mozart Symfonie nr. 40

Maestro Jules van Hessen, dirigent
Maestro Jules Orkest

do 25 okt ’18
20:15 uur
  • do 25 okt ’18
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

Voor iedereen die wel eens wil weten hoe het borrelde in het hoofd van een beroemde componist, en voor iedereen die wil mee maken hoe een dirigent met zijn orkest een partituur in muziek omzet. Voor de pauze onthult Maestro Jules van Hessen op geheel eigen wijze de geheimen achter het meesterwerk. Na de pauze hoort u het complete stuk.

Klassiek voor beginners
Tadadam, tadadam, tadadádam… Wie hem hoort, kan hem zo meezingen: De 40e Symfonie van Mozart. Gespeeld door beroemde orkesten in vermaarde zalen,maar ook te horen als muzikaal behang in liften en winkelcentra, én drumbeats. Maar, hoe zit zo’n meesterwerk eigenlijk in elkaar? Maestro Jules en zijn orkest doen het op onnavolgbare wijze uit de doeken en laten u genieten van deze tijdloze muziek.


Wijnproeverij
Na afloop van dit concert organiseert Muziekgebouw Eindhoven i.s.m. Varna Wijnen een heerlijke wijnproeverij in de foyer. U kunt proeven en genieten van een 6-tal exclusief voor u geslecteerde wijnen waar wij natuurlijk ook wat smakelijke hapjes bij serveren. Dit arrangement bestelt u naast uw concertkaarten voor de speciale prijs van €10 p.p.


Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie