Juri Hiensch
di 26 mrt ’19 20:15 uur
Telemann, Mozart & Rossini

Maestro Jules Onthult

Meesterwerken uitgelegd: Het Menu

Maestro Jules van Hessen, dirigent
Maestro Jules Orkest

di 26 mrt ’19
20:15 uur
  • di 26 mrt ’19
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Voor iedereen die wel eens wil weten hoe het borrelde in het hoofd van een beroemde componist, en voor iedereen die wil mee maken hoe een dirigent met zijn orkest een partituur in muziek omzet. Voor de pauze onthult Maestro Jules van Hessen op geheel eigen wijze de geheimen achter het meesterwerk. Na de pauze hoort u het complete stuk.

Componisten hebben zich al eeuwenlang laten inspireren door eten, lékker eten. Telemann schreef muziek voor urenlange eetfestijnen, Mozart componeerde misschien wel het allermooiste dranklied en levensgenieter Rossini edacht het beroemdste recept voor een goed bereide tournedos. Ook klinken er gezongen recepten en natuurlijk wordt er ingegaan op het lievelingseten van de grote meesters.

Chef Ortwien John neemt u samen met Maestro Jules deze avond mee op een culinaire reis gebaseerd op stukken die voorbij komen tijdens de voorstelling later op de avond. Boek het maestro jules menu bij uw concerttickets of bel om te reserveren naar 040 - 244 20 20.
Bekijk Facebook event


Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie