Foppe Schut
Rameau

De Mis van Pynarello

do 20 dec ’18
20:15 uur
  • do 20 dec ’18
    20:15 uur
    Kleine Zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Het vernieuwende next-generation orkest Pynarello van violiste Lonneke van Straalen verscheen vorig seizoen als een komeet aan het orkestenfirmament en oogstte onmiddellijk veel lof in de Nederlandse pers.

Het kerstfeest staat voor saamhorigheid, liefde en bezinning. Universele waarden waar de kerk inmiddels al lang geen alleenrecht meer op heeft. Daarom maakt rebellenorkest Pynarello samen met schrijfster en theatermaakster Marjolijn van Heemstra een eigen kerstviering. Voor iedereen die wat verdieping zoekt tussen alle kerstdiners door. Vergezeld door stersolisten Laetitia Gerards en Henk Neven speelt het orkest oude muziek voor nieuwe tijden, en is Marjolijn voorganger in een moderne, literaire mis.


Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Pynarello creëert echt iets nieuws. Een mis met een heel eigen sfeer. Eeuwenoude muziek in gedurfde combinatie met schrijfster en columniste Marjolein Heemstra.

Wim Vringer - directeur Muziekgebouw Eindhoven
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie