Foppe Schut
Dvorák

Pynarello

wo 23 jan ’19
20:15 uur
  • wo 23 jan ’19
    20:15 uur
    Grote zaal
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket, bij een keuzeabonnement (ten minste 4 concerten) komen de servicekosten te vervallen. Meer info

Pynarello blaast het stof van zeer bekende klassieke symfonieën. In deze wervelende uitvoering van Dvoráks Negende Symfonie, getiteld "Uit de Nieuwe Wereld", staat het orkest op het podium zonder dirigent en zonder bladmuziek. Dat vraagt het uiterste van de musici.

Lonneke van Straalen, geestelijk moeder van Pynarello, vroeg gitarist en jazzcomponist Reinier Baas een gloednieuw deel bij deze bekende symfonie te componeren. Zijn noten en klankleuren roepen een nieuwe wereld op voor het publiek én voor de musici van Pynarello, net zoals Dvořáks muziek in zijn tijd.


Bekijk Facebook event


Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie