Glass

Einstein on the Beach

Suzanne Vega, Ictus & Collegium Vocale Gent

Philip Glass - Einstein on the Beach

do 23 mei ’19
19:00 uur
  • do 23 mei ’19
    19:00 uur
    Grote zaal
  • Excl. €2 servicekosten per ticket m.u.v. keuzeabonnement

Bij de première in 1976 van Philip Glass’ opera Einstein on the Beach sprong de minimal music plots uit de schaduw van de underground en vond zijn weg naar een veel groter publiek.

In deze verrassende samenwerking tussen Suzanne Vega, ensemble voor contemporaine muziek Ictus en Collegium Vocale Gent klinkt de muziek van Glass in zijn meest pure vorm. Tijdens de drie uur durende, concertante uitvoering blijven de deuren van de zaal geopend en kan het publiek in en uit wandelen. Een bad van minimal klanken, versterkt door het op maat gemaakte lichtontwerp van visual artist Germaine Kruip.


Bekijk Facebook event

De juiste aanvangstijd van deze voorstelling is 19.00 uur. De opera duurt tot ongeveer 22.30 uur en bevat zo'n drie uur muziek.

Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. U betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van uw entreebewijs. Zo geniet u langer van uw gezelschap en uw drankje!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie