Jean-Baptiste Mondino

Stargaze plays Björk's Debut

Club Cross-linx


di 15 jan ’19
20:15 uur
  • di 15 jan ’19
    20:15 uur
    Kleine Zaal
    Geweest
  • Prijs is exclusief €2 servicekosten per ticket

Het spectaculaire optreden van Stargaze met Poliça en This is the Kit tijdens de laatste editie van het Cross-linx festival smaakt naar meer. Nu ontfermt componist, Stargaze-gitarist en muzikaal multi-talent Aart Strootman zich over de intrigerende muziek van IJslands popfenomeen Björk.

Stargaze is een van Europa’s meest dynamische ensembles, het bestaat uit klassiek geschoolde musici met een grote liefde voor hedendaagse folk, elektronica en pop. Het iconische album Debut, waarmee Björk haar soloster lanceerde, krijgt onverwachte nieuwe glans.


Bekijk Facebook event


Om de wachttijd bij de bar tot een minimum te beperken geldt bij dit concert een 'portemonneeloze pauze'. Je betaalt uw pauzedrankje vooraf bij het bestellen van je entreebewijs. Zo geniet je langer van je gezelschap en je drankje!

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie