De mooiste decemberconcerten

In de decembermaand biedt Muziekgebouw Eindhoven weer een prachtig aanbod met sfeervolle klassieke programma’s, hartverwarmende popconcerten, vrolijke kindervoorstellingen én muzikale kertdiners op eerste & tweede kerstdag.

 

Plan samen met de familie of je allerbeste vrienden een heerlijke avond of middag uit, of geef het een ander cadeau.


Doneer

Bestel voor het einde van het jaar uw concertticket bij Muziekgebouw Eindhoven en steun eenzame ouderen. Helpt u mee?


Bijna de helft van alle ouderen voelt zich eenzaam. Vooral ouderen die zelfstandig wonen, fysiek beperkt zijn en in sociale of financiële armoede leven. Stichting 'Met je hart' organiseert waardevolle ontmoetingen voor deze kwetsbare ouderen.


Een concertbezoek staat voor gezellig samen zijn en genieten. In november & december deelt u een beetje van dit geluk door een vrijwillige donatie bij de aankoop van een concertkaartje te doen of in donatieboxen bij het Ticketbureau en in de Stadsfoyer. Met deze donatie laat u ouderen weer meedoen in de samenleving. Want, muziek beleef je samen.

Muziek beleef je samen

Events in dit thema

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie