Storioni Festival

Elk jaar vernieuwend maar toch ook vertrouwd, het Storioni Festival. Kamermuziek op topniveau dichtbij het publiek met het befaamde Storioni Trio. Virtuoos spel met een onstuitbare energie gebracht in een informele sfeer, dé belofte van dit heerlijke festival.

Sinds jaar en dag staat het Storioni Festival voor muzikale ontmoetingen. Het Storioni Trio met bevriende musici op het podium, maar ook met alle bezoekers in de concertzaal en de foyers. Het verhaal dat altijd wordt verteld, muzikaal op het podium of in gesprek met elkaar, is al die jaren al de rode lijn in het Storioni Festival. 

Inmiddels heeft een vernieuwde invulling geleid tot een echt stadsfestival. Een stad die bruist, waar het gonst van nieuwe ontwikkelingen, inspirerende ideeën en nieuwsgierige mensen. Waarbij het Storioni Trio met alle muzikale vrienden en partners zeer goed aansluit door de connectie die muziek altijd weet te maken tussen mensen. 

Onder de noemer Connections in the New City zal ook in 2020 weer een prachtig festival plaatsvinden, met een buitenprogramma met vele musici: professional en amateur, solo, ensemble en orkest, jong en oud. Met een Academy waarbinnen de verbinding wordt gelegd mét en het podium wordt geboden aan zeer getalenteerde jonge mensen. Daarnaast blijft het Trio de verbinding zoeken met u in het Muziekgebouw, in de foyers en in de concertzaal. 

Een vernieuwde invulling, maar zoals altijd met kamermuziek op topniveau waar het plezier vanaf spat. Gegarandeerd!

Events in dit thema

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie