Kinder­muziek­week

De tweede landelijke Kindermuziekweek is een evenement dat wél doorgaat! Vanaf 27 maart tot en met 5 april 2020 kunnen kinderen van 0 tot 12 jaar genieten van alle soorten muziek, maar nu online. Want muziek verbindt, juist nu!

Iedere dag is er keuze voor activiteiten uit een boordevol programma dat is samengesteld met alle deelnemers en ambassadeurs! Zelf muziek maken, een optreden bijwonen van Dirk Scheele via de live stream, lekker dansen met de Dons-band, meedoen aan de dag-contest of live vragen stellen aan één van onze ambassadeurs? Het kan allemaal!

Hoe werkt het?

Via de Facebookpagina en Instagrampagina van Kindermuziekweek klik je iedere dag door naar alle muziekactiviteiten van die dag.
Of abonneer je alvast op het YouTube kanaal om niets te hoeven missen.

Op de website kindermuziekweek.nl staat een programma in de vorm van een blokkenschema. Dit kun je printen zodat je weet wat er op iedere dag te doen is.

“Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met muziek”

Events in dit thema

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie