Seizoen 2019/2020

Van harte welkom bij het nieuwe seizoen 2019/2020 van Muziekgebouw Eindhoven. Ook in het nieuwe seizoen pakken we weer flink uit met concerten die zullen raken en nieuwe, gedeelde herinneringen op gaan leveren. Bekijk hier het seizoen 2019/2020 per maand. Of kijk specifiek naar onze genres; pop, world, jazz, klassiek en kids.

Het hele jaar door worden er wekelijks nieuwe concerten bijgeboekt op het gebied van pop, world, jazz en kids. Blijf van alle concerten op de hoogte via onze nieuwsbrief.

In de nieuwe brochure is naast het volledige programma ook interviews te lezen met onder andere BLØF, Jeangu Macrooy, Leo Blokhuis, Sabrina Starke en Eric Vloeimans, waarin zij onder meer hun favorieten onthullen voor het nieuwe seizoen. Dit jaar komen echter ook lichtkunstenaar Munne en schrijver Henk van Straten aan het woord over wat muziek en het Muziekgebouw voor hen betekenen.

Bekijk de brochure online of vraag de brochure hier aan.

Events in dit thema

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie