Muziek beleef je samen!

De mooiste decemberconcerten

Beleef de decembermaand bij Muziekgebouw Eindhoven met de mooiste concerten! Dit jaar is er weer een uitgebreid aanbod met prachtige klassieke concerten, levendige popconcerten, de leukste voorstellingen voor de allerkleinsten én een bijzonder kerstdiner.

Een concertbezoek staat voor gezellig samen zijn en genieten. In november & december deelt u een beetje van dit geluk door een vrijwillige donatie bij de aankoop van een concertkaartje te doen of in donatieboxen bij het Ticketbureau. Met deze donatie laat u ouderen weer meedoen in de samenleving. Want, muziek beleef je samen.

Bijna de helft van alle ouderen voelt zich eenzaam. Vooral ouderen die zelfstandig wonen, fysiek beperkt zijn en in sociale of financiële armoede leven. Stichting 'Met je hart' organiseert waardevolle ontmoetingen voor deze kwetsbare ouderen.

Events in dit thema

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie