Nieuws! Stingray Classica app

Netflix voor klassieke muziek

Met de Stingray Classica app zijn registraties van concerten, documentaires, op ieder gewenst moment binnen handbereik en te bekijken via de mobiele telefoon, tablet en webplayer. Deze service kan misschien wel het beste worden omschreven als ‘de Netflix voor klassieke muziek’.

 

Kent u de Stringray Classica app al?

Het platform en de app bieden voor orkesten diverse voordelen. Niet iedereen is in staat om naar een concertzaal te komen; door dit digitale podium wordt het bereik veel groter. Creatief directeur Rob Overman van Stingray Classica licht toe: “Stingray Classica is na de overname van Brava en Classica een wereldwijde aanbieder van klassieke concerten, opera’s, balletten en documentaires. Naast onze uitzendingen op televisie hebben we nu ook een platform gebouwd met dezelfde functionaliteiten als Netflix, maar dan puur gericht op klassieke muziek.” Abonnees betalen een vast bedrag per maand en krijgen toegang tot een gigantische catalogus die je op elk scherm en overal ter wereld kunt bereiken.

 

Maak nu 2 maanden gratis kennis

De decembermaand is de cadeaumaand. Niet alleen om te geven, maar ook om te krijgen. Profiteer 2 maanden gratis van de Stingray Classica app! Heel eenvoudig door nu hier een account aan te maken en u aan te melden. Dan kunt u vele prachtige concerten terug kijken. Komt u in december naar één van de concerten van philharmonie zuidnederland, dan krijgt u ook nog een cadeau-envelop uitgereikt met 6 cadeaukaarten die u weg kunt geven om anderen 2 maanden gratis kennis te laten maken met de Stingray Classica app.

Events in dit thema

  • <p>Geen voorstellingen gevonden.</p>

    Geen voorstellingen gevonden.


Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie