Naked Song Festival

Naked Song is al vele jaren hét indie singer-songwriterfestival van Nederland. Naast de beste bekende artiesten van nu heeft Naked Song een reputatie als het gaat om het ontdekken van nieuw talent. Met 2 Meter Sessies van Jan Douwe Kroeske en lekkere speciaalbiertjes is de festivalbeleving compleet.

Het belooft een bijzondere en intieme editie te worden waarbij we teruggaan naar de basis: het brengen van mooie luisterliedjes waarbij artiest en publiek dichtbij elkaar komen. Dat is immers de essentie: singer-songwriters die hun persoonlijke verhalen overbrengen. In een gemoedelijke en knusse festivalsfeer kijk je elkaar recht in de ogen. Het gaat echt om die liedjes, die soms letterlijk worden uitgekleed tot een naakte versie. We hebben artiesten die een (akoestische) solo-set spelen en er zijn natuurlijk weer de 2 Meter Sessies met kleine akoestische optredens en interviews. Dit jaar dus een zorgvuldig samengestelde line up van sterke singer-songwriters van nu. Laat je ook verrassen door artiesten die je nog niet kent, want ieder verhaal is het waard gedeeld te worden.

Meer informatie: www.nakedsong.nl

Meld je ook aan voor het Facebook event van Naked Song.

Events in dit thema

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie