So What's Next?

So What's Next? is een initiatief van Muziekgebouw Eindhoven en North Sea Jazz Festival/Mojo Concerts. Het festival in het Muziekgebouw Eindhoven richt zich op nieuwe, succesvolle, jonge jazzartiesten die de grenzen opzoeken tussen jazz en andere muzikale stromingen. So What's Next? presenteert jaarlijks zo'n 60 verschillende acts en wordt geprogrammeerd in Muziekgebouw Eindhoven en op verschillende locaties in het centrum van Eindhoven.

Menu

Lunch | Meneer Frits menu

Op concertavonden serveren wij uitsluitend het concertmenu.


High Tea

High Tea voor € 19,50 p.p. met o.a. een soepje van de chef, diverse sandwiches, worstenbroodjes, een chocoladetaartje en andere zoetigheden. Uiteraard kunt u hierbij onbeperkt thee drinken. Mogelijk tot 17.00 uur.

 

Kindermuziekdag-brunch-buffet
In het kader Kindermuziekweek in bieden we zondag 14 april het Kindermuziekdag-brunch-buffet aan! Jong en oud kan zich in ons grand café/restaurant Meneer Frits te goed doen aan allerlei lekkers. Reserveer voor €6,- p/kind en €10,- p/volwassen en kom het buikje rond eten.

 

Paasbrunch
Op eerste en tweede paasdag kan je genieten van een heerlijke paasbrunch bij restaurant Meneer Frits. Voor maar €12,00 p.p. staat er allerlei lekkers voor je klaar zoals aspergesoep, roerei, verschillende salades, croissants, broodjes, warm vlees, vis en vegetarische gerechten. Reserveer telefonisch of online en maak kans op een chocolade paashaas van 1 meter!
 

Events in dit thema

  • <p>Geen voorstellingen gevonden.</p>

    Geen voorstellingen gevonden.


Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie