Storioni Festival

Elk jaar vernieuwend maar toch ook vertrouwd, het Storioni Festival. Kamermuziek op topniveau dichtbij het publiek met het befaamde Storioni Trio. Virtuoos spel met een onstuitbare energie gebracht in een informele sfeer, dé belofte van dit heerlijke festival.

Inmiddels heeft een vernieuwde invulling geleid tot een echt stadsfestival. Een stad die bruist, waar het gonst van nieuwe ontwikkelingen, inspirerende ideeën en nieuwsgierige mensen.

Onder de noemer Connections in the New City zal ook in 2020 weer een prachtig festival plaatsvinden, met een buitenprogramma met vele musici: professional en amateur, solo, ensemble en orkest, jong en oud. Met een Academy waarbinnen de verbinding wordt gelegd mét en het podium wordt geboden aan zeer getalenteerde jonge mensen. Daarnaast blijft het Trio de verbinding zoeken met u in het Muziekgebouw, in de foyers en in de zaal.

Uiteraard blijven we ons trouwe publiek trakteren op vaste waarden als het Openingsconcert en de Storioni Nacht, maar ook nieuwe muziekliefhebbers willen we inspireren en betrekken bij het festival. De goede elementen van twaalf jaar Storioni Festival blijven behouden, en hier wordt heel veel moois en bijzonders aan toegevoegd. Dit alles in een periode van vijf dagen voor een nog intensere festivalbeleving.

Op het moment van dit schrijven zijn we nog volop bezig met het bepalen van het programma en de lokaties. Een ding is zeker, het trio gaat samen met internationale muziekvrienden het mooiste ten gehore brengen van wat kamermuziek voor hen betekent. Dat het speciaal wordt staat vast. Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws.

Tot in 2020, we verheugen ons op een festival met u als trouwe muziekvriend om klassieke muziek in haar mooiste vorm met ons te blijven beleven.

Events in dit thema

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie