Storioni Festival

Elk jaar vernieuwend maar toch ook vertrouwd, het Storioni Festival. Kamermuziek op topniveau dichtbij het publiek met het befaamde Storioni Trio. Virtuoos spel met een onstuitbare energie gebracht in een informele sfeer, dé belofte van dit heerlijke festival.


Van 27 tot en met 30 mei wordt Eindhoven omgetoverd tot hét epicentrum van de klassieke muziek. Tot onze grote spijt heeft het kabinet besloten de versoepelingen uit te stellen, wat betekent dat Storioni Festival 2021 enkel online kan doorgaan. We gaan de 10 geplande concerten dus livestreamen, zodat u toch kunt genieten van de concerten én van een gegarandeerd plekje op de virtuele eerste rij! De uitzending blijft hierna 72 uur beschikbaar om terug te kijken. Koop nu uw livestreamticket voor slechts €5,-.

Om de beleving helemaal compleet te maken hebben we heerlijke Storioni Thuispakketten samengesteld met heerlijke wijnen, speciaalbieren, gin & tonics én bites. Voor de Lunchpauzeconcerten kunt u kiezen voor een smakelijk lunchpakket met verschillende broodjes, jus d’orange en soep.

De Ambulancedienst x Storioni Festival: De Wachtkamer

Één concert kan dit jaar wel fysiek doorgaan dit jaar: De Ambulancedienst x Storioni Festival: De Wachtkamer. Tijdens dit unieke drive-in concert staat u op verrassende wijze in de wacht en wordt u in één klap genezen van uw muzikale honger. Klik hier voor meer informatie.

Het programma

Tot de optredende musici behoren de welbekende bandoneonist Carel Kraayenhof, de Australische componist Brett Dean, de Sloveense mezzosopraan Barbara Kozelj en het Matangi Quartet. Het Rembrandt Frerichs Trio laat jazz en klassiek elkaar ontmoeten in de de prachtige zaal van DomusDela en liet zich voor dit programma inspireren door Sweelinck, Bach, Brahms en Messiaen. Dit alles in een periode van vier dagen voor een optimale en intense festivalbeleving. Gastheer is en blijft het Storioni Trio met Bart van de Roer, Marc Vossen en Wouter Vossen. 

Voor de meest recente ontwikkelingen over de concerten en het festival, kijk op www.storioni-festival.nl

Concerten in dit thema

  • Geen resultaten gevonden.

    Geen voorstellingen gevonden.