Storioni Festival

Elk jaar vernieuwend maar toch ook vertrouwd, het Storioni Festival. Kamermuziek op topniveau dichtbij het publiek met het befaamde Storioni Trio. Virtuoos spel met een onstuitbare energie gebracht in een informele sfeer, dé belofte van dit heerlijke festival.

In het centrum van Eindhoven vindt dit voorjaar de 13e editie van het Storioni Festival plaats. We trappen af met het gratis toegankelijke straatfestival Music in the Streets op zaterdag 9 mei. In de dagen daarna staan er vele internationale topmusici op de agenda die samen met het Storioni Trio zorgen voor een prachtig en inspirerend festival. 

Het Storioni Festival staat bekend vanwege kamermuziek op topniveau, dichtbij het publiek en mét het befaamde Storioni Trio. Meeslepend spel met passie gebracht in een informele sfeer, dé formule voor een heerlijk festival.

Events in dit thema

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie