Storioni Festival

In 2019 komt het Storioni Trio met een vernieuwde opzet van het kamermuziekfestival. Met elf succesvolle edities zijn de tijden, de (muziek)wereld en ook de eigen ideeën uiteraard veranderd. Tijd dus om de zinnen en de bakens eens te verzetten! Storioni Festival 2019 wordt een echt stadsfestival: in en met de stad. 

Het wordt een festival dat bruist: overal in Eindhoven gaat u als publiek kamermuziek beleven. Niet alleen in het Muziekgebouw Eindhoven, maar ook daarbuiten. ’s Avonds én overdag. Om die reden gaat het festival in mei plaatsvinden: het ideale seizoen om ook buiten het Muziekgebouw muziek te maken.

Uiteraard blijven we ons trouwe publiek trakteren op vaste waarden als het Openingsconcert en de Storioni Nacht, maar ook nieuwe muziekliefhebbers willen we inspireren en betrekken bij het festival. De goede elementen van elf jaar Storioni Festival worden behouden, en hier wordt heel veel moois en bijzonders aan toegevoegd. Dit alles in een periode van vijf dagen voor een nog intensere festivalbeleving.

Op het moment van dit schrijven zijn we nog volop bezig met het bepalen van het programma en de lokaties. Een ding is zeker, het trio gaat samen met internationale muziekvrienden het mooiste ten gehore brengen van wat kamermuziek voor hen betekent. Dat het speciaal wordt staat vast. Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws.

Tot in 2019, we verheugen ons op een festival met u als trouwe muziekvriend om klassieke muziek in haar mooiste vorm met ons te blijven beleven.

Bekijk het hele programma op www.storionifestival.nl

Events in dit thema

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie