10 jaar Blue Note ClubSessions


Al 10 jaar wisselen gevestigde namen en verrassend opkomend talent uit de hedendaagse jazz- en soul scene elkaar af in een ongedwongen clubsetting. In de reeks Blue Note ClubSessions programmeren we sinds 2011 iedere zaterdagmiddag acts in de Foyer van Muziekgebouw Eindhoven. Ontmoeten gaat hierbij optimaal samen met genieten van top live muziek.VOORVERKOOP / DEURVERKOOP

LET OP: T/m 14 januari 2022 is er vanwege de strengere coronamaatregelen geen deurverkoop.

Tickets voor de Blue Note ClubSessions kosten je in de voorverkoop maar €5,-! Koop je aan de deur, dan betaal je €7,50.


STRIPPENKAART OPMAKEN

LET OP: T/m 14 januari 2022 is het niet mogelijk om strippenkaarten te verzilveren. 

Er zijn nog een aantal strippenkaarten in omloop uit het pre-corona-tijdperk. Dit is dé kans om die te verzilveren! Ze stoppen namelijk met deze strippenkaart. Uiteraard worden deze analoge kaarten alleen aan de deur geaccepteerd.


CORONATOEGANGSBEWIJS

We zijn genoodzaakt het landelijk beleid te volgen. Dat betekent dat voor iedereen vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code wordt verwacht. Je dient hier de CoronaCheck-app voor te gebruiken, maar een geprinte QR-code is ook toegestaan. Houd s.v.p. bij aankomst ook je identiteitsbewijs bij de hand.De programmeur van Blue Note ClubSessions is Barend Fransen. Het leven van Barend Fransen bestaat uit muziek. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de muziekindustrie, onder meer als directeur van Van Leest Platenzaken, was hij in 2001 co-oprichter van de Nederlandse jazzband Gare du Nord. Het met drievoudig platina onderscheiden album ‘Sex 'n' Jazz’ op het New Yorkse platenlabel Blue Note is tot op heden het best verkochte Nederlandse jazzalbum allertijden. Als host is Barend elke Blue Note ClubSession te vinden in Muziekgebouw Eindhoven.

Elke zaterdag gebeurt er iets bijzonders in de Stadsfoyer!

Barend Fransen

Concerten in dit thema

  • za 12 mrt ’22
    16:00 uur
    In winkelwagen