Jubileum

Muziekgebouw Eindhoven bestaat 30 jaar!


We bestaan dertig jaar en zijn trots op deze mijlpaal! Dat gaan we vieren, samen met alle muziekliefhebbers in Eindhoven en de Brainport-regio. Verspreid over het hele seizoen zullen verschillende muzikale hoogtepunten plaatsvinden om ons 30-jarige jubileum te vieren.

Directeur Edo Righini: "Met het ontwikkelplan Verbinden & Verbreden 2022-2024 zijn we een nieuwe weg ingeslagen. Verbinden door muziek is de kern van de missie van het nieuwe Muziekgebouw. Om dit te bereiken, verbreden we de programmering en betrekken we verschillende doelgroepen bij de totstandkoming van nieuwe programmalijnen en initiatieven. Op deze manier willen we een groter en ook breder deel van de samenleving bereiken”.

Jubileumseizoen
Het jubileumseizoen 22/23 wordt op zaterdag 10 september afgetrapt met het Anniversary Concert, gevolgd door de eerste editie van het nieuwe festival Sunday Funday op zondag 11 september.

Tot juni 2023 kunnen bezoekers genieten van speciale concerten, aangevuld met meet & greets en andere extra belevenissen, onder het motto “wie jarig is trakteert”.

Hieronder vind je het overzicht van de jubileumconcerten verspreid over het seizoen:

Concerten in dit thema