Lunchpauzeconcerten

Een heerlijke break!

Lunchpauzeconcerten zijn heerlijk om mee te maken: letterlijk en figuurlijk! Midden op de dag een uurtje tot rust komen bij een fijn concert in de Kleine Zaal. Dát breekt pas lekker de dag!

Van piano recital naar kamermuziek tot blazers: het aanbod is gevarieerd en vernieuwend. Omdat wij vinden dat aanstormend talent een podium verdient, staan er tijdens de lunchpauzeconcerten (net afgestudeerde) studenten, concourswinnaars en andere parels in de dop op het programma.

Een lunchpauzeconcert is natuurlijk niet compleet zonder een lekkere lunch. Daarom geniet je na het concert van een smaakvolle huisgemaakte soep en heerlijk vers brood in de Stadsfoyer. Dit kun je direct met je ticket bijbestellen! Blijf je ook nog even? Gezellig!


Praktische informatie 

Elke donderdag staat er een lunchpauzeconcert in de agenda. De deuren openen op 11:15 uur, de concerten gaan om 12:30 uur van start en zullen ongeveer een uurtje duren. Daarna kun je genieten van een heerlijk kopje soep en vers brood in de Stadsfoyer. Tickers voor concert en lunch kun je tegelijk bestellen. Gun jezelf een heerlijk ontspannen moment met een Luchpauzeconcert!

Concerten in dit thema