Nieuw Hoofd Marketing bij Muziekgebouw Eindhoven

wo 31 mei ’23

Eli Lejeune (42) start 1 juni 2023 als Hoofd Marketing bij Muziekgebouw Eindhoven. Hij komt over van PSV Eindhoven, waar hij in de rol van Hoofd Marcom, Brand & Design verantwoordelijk was voor het marketing & communicatieteam, de merkpositionering en het creatieve team. 

Eli Lejeune

Eerder was Lejeune onder andere verantwoordelijk voor marketing bij Eindhoven Airport en Discovery Channel. Lejeune koos voor zijn nieuwe rol bij Muziekgebouw Eindhoven omdat hij die plek ziet als een cultuurlocatie met enorm veel potentieel. Het verder versterken van de verbinding met de stad, de regio en alle inwoners ziet hij als een van de belangrijkste activiteiten. 

Lejeune: 'Na kennismaking met Edo Righini en het team van Muziekgebouw Eindhoven en het aanhoren van de ambitieuze plannen en ontwikkelingen, werd ik direct enthousiast. Er liggen hier zoveel kansen om met Muziekgebouw Eindhoven stappen te zetten op marketing, branding, verbinding en verbreding.' 

Directie en medewerkers van Muziekgebouw Eindhoven zijn erg blij met de komst van Eli Lejeune en verheugen zich op de samenwerking.