Vereniging Vrienden feliciteert Muziekgebouw Eindhoven

Het kan u haast niet ontgaan zijn: het Muziekgebouw viert dit jaar haar 25-jarig jubileum! In de afgelopen maanden is hier al uitgebreid bij stilgestaan, en afgelopen vrijdag (1 december) was dit wederom het geval. Ditmaal was het de beurt aan de Vereniging Vrienden om het Muziekgebouw te feliciteren. En dat is niet alles. Zoals het hoort bij een feest, hadden de Vrienden gezorgd voor een cadeau voor de jarige!

Voor dit cadeau is een beroep gedaan op de ontwerpers Niels van Eijk & Miriam van der Lubbe die destijds ook de redesign van het Muziekgebouw hebben gedaan. Zij hebben, geheel in stijl met de rest van het gebouw, gezorgd voor een nieuw element in het interieur: een platenkast! Nu vraagt u zich wellicht af: 'Waarom een platenkast?' Dat is nou precies de reden voor dit geschenk. Zoals wij allemaal weten, voorziet het Muziekgebouw ons als publiek van een breed scala aan kwalitatief hoogstaande voorstellingen in een daarvoor uitermate geschikte omgeving. Wat veel minder bekend is, is dat de akoestiek van de beide zalen in het Muziekgebouw ook uitermate geschikt is voor opnames. Het Muziekgebouw heeft zelfs haar eigen platenlabel, M Records genaamd. Het Muziekgebouw is hier trots op, en wil dit ook graag laten zien. Hier zijn wij het als Vereniging Vrienden helemaal mee eens, en zodoende hebben wij besloten om het Muziekgebouw een platenkast te schenken. U bent dan ook allemaal van harte uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen, zodat ook u straks op de hoogte bent van wat het Muziekgebouw (nog meer) te bieden heeft!


Tot slot willen wij als Vereniging Vrienden het Muziekgebouw nogmaals van harte feliciteren met dit jubileum. Op naar het volgende!
 

© Muziekgebouw Eindhoven
powered by Peppered
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Meer informatie sluiten