Lichtkunstfestival GLOW 2018

Bezoek Muziekgebouw Eindhoven tijdens GLOW

Van 10 t/m 17 november is de 13e editie van het GLOW Festival. De route van het lichtkunstfestival komt dit jaar langs Muziekgebouw Eindhoven.


Shattered Shadows

Voor de ingang van Muziekgebouw Eindhoven staat het prachtige werk Shattered Shadows. De spiegelende platen van Shattered Shadows hebben een reflecterende werking op de lichtbundels die er vanuit diverse richtingen op schijnen. Het licht wordt hierdoor verbrijzeld waardoor er bijzondere fragmenten van licht en schaduw ontstaan op de vloer, de wanden en het plafond. Geluid, gecomponeerd door geluidskunstenaar Rob van Rooij, begeleidt dit spel van bewegende schaduwen.


Hapje en drankje in de Stadsfoyer

Muziekgebouw Eindhoven ligt precies op de helft van de GLOW route, het perfecte moment voor een hapje en een drankje. Daarvoor kunt u tijdens GLOW terecht in onze sfeervolle Stadsfoyer (met uitzondering van dinsdag 13 en woendag 14 november 2018 ivm concerten). Kom relaxen en opwarmen in de Stadsfoyer van
Muziekgebouw Eindhoven, we serveren speciale GLOW BORRELS & BITES.


GLOW menu Meneer Frits
Tijdens GLOW serveert restaurant Meneer Frits een heerlijk GLOW menu. Reserveer vast een tafel door te mailen naar reserveren@meneerfrits.nl, of bel naar 040 - 265 56 10.


Concerten tijdens GLOW

Bezoekers van concerten tijdens GLOW raden wij aan op tijd van huis te vertrekken. Het is druk in de stad en er zijn 's avonds bepaalde wegen afgesloten. Kijk voor de actuele informatie over route en parkeren hier.


GLOW menu´s
GLOW MENU | GLOW BORREL

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie