Manifestatie voor behoud Muziekgebouw Eindhoven

Vrijdag 22 maart vond de door medewerkers van het Muziekgebouw Eindhoven geïnitieerde manifestatie op het Stadhuisplein van Eindhoven plaats. Samen bezoekers, muziekliefhebbers en artiesten lieten wij onze stem horen voor het behoud van Muziekgebouw Eindhoven en haar prachtige programmering.


Uiteraard werd de manifestatie een muzikaal protest en waren er verschillende artiesten die belangeloos optraden; Eric Vloeimans, Lady Aïda, Storioni Festival, Dominique Vleeshouwers, Lavinia Meijer, Jan - Willem Rozenboom, philharmonie zuidnederland, Philipskoor Eindhoven, The Ruggeds, Nol Havens en Zomaar een bandje.


Lees en bekijk hier het verslag terug van Omroep Brabant, Eindhovens Dagblad en Trouw.Wil jij Muziekgebouw Eindhoven ook steunen? Onderteken dan hier de petitie. 

 

Ook CEO van ASML, Peter Wennink, spreekt zich uit voor het behoud van Muziekgebouw Eindhoven en vraagt iedereen de te petitie tekenen.

Slagwerker Dominique Vleeshouwers, oud-winnaar van het Tromp Concours en bekend van een samenwerking met de breakdancers van The Ruggeds, besloot een oproep te doen. Na een oproep op social media had hij binnen 24(!) uur bijdragen van slagwerkers uit de hele wereld, van Brazilië, tot Rusland, China tot Amerika, Italië tot Finland. (ED)

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie