Vacature Online Marketeer

Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven is een van de meest toonaangevende concertzalen van Nederland in het bruisende hart van Eindhoven. Het staat wereldwijd bekend om zijn uitstekende akoestiek en de veelzijdige programmering op het gebied van klassieke muziek, jazz, pop, wereldmuziek en kinderconcerten. Jaarlijks vinden er ruim 300 concerten plaats.

 

De marketingafdeling van het Muziekgebouw verzorgt alle communicatie-uitingen zowel intern als extern naar verschillende doelgroepen om artiesten, concerten en het Muziekgebouw maximale exposure te geven, (nieuw) publiek te werven en een optimale beleving van onze (potentiële) bezoekers te creëren. Op deze afdeling is een vacature ontstaan voor de functie: 

 

Online Marketeer
(24 uur per week )

 

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van de online marketing en CRM strategie met als doel het genereren van meer traffic naar de online kanalen, activeren van bezoekers en het optimaliseren van de customer journey. Je werkt hiervoor nauw samen met collega marketeers, ticketing, programma en ICT.

 

Een greep uit de werkzaamheden:

  • ontwikkelen en opstellen van online marketing en CRM strategie
  • uitvoeren en coördineren van basemarketing campagnes, klantsegmentatie en acties.
  • analyseren en rapporteren van online resultaten en adviseren over effectiviteit van de gevoerde campagnes en het verzorgen van managementinformatie.
  • ontwikkelen en beheren van websites en social mediakanalen van het Muziekgebouw, de partnerships en festivals.
  • zoeken naar en creëren van content voor de online media, platformen en nieuwsbrieven ter verhoging van het verkoopresultaat en de klanttevredenheid.
  • realiseren van converterende social media en Adwords campagnes
  • trends en innovaties op gebied van CRM, SEA/SEO, Google Analytics en e-mailmarketing spotten en introduceren.

 

Profiel
Je beschikt minimaal over een bachelor degree aangevuld met een gedegen kennis op het gebied van online en content marketing, SEA/SEO en internettechnologieën. Je hebt ten minste 3 jaar werkervaring met het planmatig ontwikkelen en uitvoeren van digitale marketing. Gestructureerd, creatief en initiatiefrijk zijn competenties die jou kenmerken. Jouw sociale en communicatieve vaardigheden zijn uitstekend zowel in de Nederlandse als Engelse taal en je hebt affiniteit met cultuur in brede zin en muziek in het bijzonder.

 

Wij bieden
Een boeiende, uitdagende functie in een inspirerende, muzikale omgeving waar geen dag hetzelfde is. De werktijden kunnen in overleg worden vastgesteld, waarbij het dagelijks bijhouden van social media onderdeel is van je werk. Het salaris is in overeenstemming met de zwaarte van de functie en afhankelijk van de geschiktheid en ervaring. De functie kent een salarisbreedte van € 2.135,28 tot maximaal € 3.511,79 per maand op fulltime basis.

 

Reageren
Ben jij die positief ingestelde en flexibele persoonlijkheid die we zoeken, stuur dan uiterlijk 11 juli 2019 een sollicitatie met curriculum vitae en pasfoto per mail naar hr@muziekgebouweindhoven.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie