Groepsrondleidingen

Altijd al eens een kijkje willen nemen achter de schermen van Muziekgebouw Eindhoven? Ga dan mee met een rondleiding. 

Een rondleiding biedt u een boeiende blik op alles wat er backstage gebeurt. Op plekken waar u normaal gesproken niet mag komen, komt u nog meer te weten over de akoestiek, de techniek en de rijke geschiedenis van het Muziekgebouw. U kunt bijvoorbeeld rondneuzen in de Artiestenfoyer, de regietoren en zelfs de kleedkamers van de musici. Afhankelijk van uw behoefte is het mogelijk om specifieke onderdelen als de verbouwing, de techniek en de akoestiek uit te lichten. De rondleidingen van het Muziekgebouw zijn interessant voor jong en oud.

Kosten
De kosten voor een rondleiding bedragen € 10 p.p. met een maximum van € 150, maximaal 25 deelnemers. Rondleiding voor een schoolklas is € 50, maximaal 25 deelnemers + 2 begeleiders vanuit de school.

Koffie/thee met gebak of een heerlijke lunch
U kunt voorafgaand of na afloop van uw rondleiding bij grandcafé/restaurant Meneer Frits genieten van een kop koffie of thee met iets lekkers. Ook is het mogelijk om na afloop van de rondleiding in Meneer Frits, in de Stadsfoyer of in de Artiestenfoyer te lunchen. 

Aanmelden en meer informatie
Vul hiervoor het inschrijfformulier rondleidingen in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen. Voor vragen over groepsrondleidingen kunt u contact opnemen met Constance Deelen; constance.deelen@muziekgebouweindhoven.nl.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie