Vacature Horeca & Hospitality-medewerker

 

Hospitality & Horecamedewerker gezocht! 

De afdeling horeca en hospitality is op zoek naar leuke, nieuwe en – het woord zegt het al - gastvrije collega’s. Jou dus! 

Wat krijg je als Hospitality & Horecamedewerker?  

  • Een goed salaris! Wij vinden dat goed werk beloond mag worden, daarom doen wij €2,00 bovenop het minimumloon;
  • Fijne én flexibele werktijden! Druk met school? Of juist niet? Je kunt, afhankelijk van jouw agenda, meer of minder werken;
  • Een meer dan goede werksfeer. Alle Hospitality & Horecacollega’s zeggen hetzelfde: zij werken er – buiten natuurlijk het leuke werk – vooral voor de gezelligheid;
  • En jij maakt natuurlijk te gekke events en concerten mee! Ja, ook als je niet aan het werk bent (; 

Wat ga je doen als Hospitality & Horecamedewerker? 

Van binnenkomst tot vertrek: een bezoek aan Muziekgebouw Eindhoven is een ware beleving waarbij alles tot in de puntjes klopt. 

Je hebt wisselende taken en dat is fijn: zo hoef je je én nooit te vervelen, én kun je jezelf op verschillende plekken ontwikkelen. Een greep uit jouw taken als horeca & hospitalitymedewerker: 

  • Publieksbegeleiding: je zorgt dat bezoekers naar de juiste zaal en stoel begeleid worden, het toilet vinden, etc. 
  • Horecawerkzaamheden: je staat achter de bar en voorziet bezoekers van een drankje, de voorraad is aangevuld en dat de foyers netjes opgeruimd zijn. 
  • Kaartcontrole en garderobebewaking: je controleert toegangskaarten, hangt de jassen van bezoekers netjes weg en zorgt bij vertrek dat ze met de goede jas naar huis gaan. 

Wat neemt onze nieuwe Hospitality & Horecamedewerker mee? 

Ervaring is mooi meegenomen, maar absoluut niet vereist. We vinden een gastvrij karakter en een vriendelijke lach veel belangrijker! Net als collegialiteit, een flexibele werkhouding en betrokkenheid bij collega’s en Muziekgebouw Eindhoven.

Er is bij ons genoeg ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen. En daar helpen jouw nieuwe collega’s natuurlijk graag bij. 

Klinkt dit jou als muziek in de oren? 

Solliciteer dan snel! We maken graag kennis met je. Heb je nog vragen over ons of over de functie als Hospitality & Horecamedewerker? Stuur Renée gerust een mailtje op hr@mgehv.nl, we helpen je graag verder.

 


Over Muziekgebouw Eindhoven
In de 30 jaar die we bestaan hebben vele grote, kleine en talentvolle muzikanten een magische avond verzorgd. 

Met akoestiek van de hoogste klasse en ruimte voor allerlei muziekgenres – en daarmee ook een heel divers publiek – is Muziekgebouw Eindhoven een bijzondere plek. 

Een plek die de komende jaren nóg meer een podium van, door en voor de stad gaat worden. Waar talrijke ideeën leven om meer bezoekers te laten genieten van muziek en meer makers een podium te geven. 

Kortom: om iedereen in Eindhoven (en daarbuiten) een gastvrij, muzikaal huis te bieden volop ontmoeting en beleving. Het is toch fantastisch om hier onderdeel van te zijn!?