Vacature Horeca & Hospitality medewerkerMuziekgebouw Eindhoven bestaat volgend jaar 30 jaar en in die jaren hebben vele bijzondere, grote, kleine, maar allemaal talentvolle muzikanten ons podium aangedaan. Hier hebben vele verschillende bezoekers een magische avond meegemaakt. Met een wereldakoestiek en ruimte voor allerlei muziekgenres en daarmee ook een zeer divers publiek, is het Muziekgebouw in hartje Eindhoven een bijzondere plek. Een plek die de komende jaren nog veel meer een muziekpodium van, voor en door de stad mag worden. Waar talrijke ideeën leven om meer publiek te laten genieten van muziek, om meer makers een podium te geven en kortom nog meer mensen een muzikaal huis te bieden met volop ontmoeting en beleving. 

De afdeling Hospitality & Horeca zorgt voor een gastvrije ontvangst, begeleiding en bediening van bezoekers van Muziekgebouw Eindhoven. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste:

Hospitality- & Horecamedewerkers 

(op oproepbasis)

Je werkt vol trots voor een van de meest toonaangevende concertzalen van Nederland. Dit draag je uit naar onze gasten, die je een onvergetelijke avond bezorgt met jouw enthousiasme en gastvrijheid. Een flexibele houding, betrokkenheid, collegialiteit en wederzijds vertrouwen vinden wij belangrijker dan ervaring in de horeca. Je bent bereid om indien de situatie hierom vraagt een stapje harder te zetten en woonachtig in Eindhoven of omgeving.

Een greep uit je afwisselende takenpakket:

  • Publieksbegeleiding 
  • Horecawerkzaamheden in de foyers 
  • Kaartcontrole en garderobebewaking

Wij bieden jou
Een exclusief kijkje voor en achter de schermen van de muziekwereld! Daarnaast verricht je jouw werkzaamheden in een team dat bestaat uit fijne, enthousiaste collega’s. Werktijden zijn flexibel met passend salaris, aangevuld met de arbeidsvoorwaarden van Muziekgebouw Eindhoven. Daarnaast krijg jij de mogelijkheid om onze te gekke concerten en voorstellingen bij te wonen!

Klinkt dit jou als muziek in de oren? 
Stuur dan een bericht met jouw motivatie en gegevens naar hr@mgehv.nl. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld