Hospitality & Horeca medewerkers (op oproepbasis)

De afdeling Hospitality & Horeca zorgt voor een gastvrije ontvangst, begeleiding en bediening van bezoekers van het Muziekgebouw. Voor het nieuwe concertseizoen zijn wij op zoek naar: 
 

Hospitality & Horeca medewerkers (op oproepbasis) 

De werkzaamheden

  • ontvangen van gasten
  • horecawerkzaamheden in de foyers
  • kaartcontrole en garderobebewaking
  • hulp zaalplacering

Jij
bent hét visitekaartje van Muziekgebouw Eindhoven en werkt vol trots voor een van de meest toonaangevende concertgebouwen van Nederland. Dit draag je uit naar onze gasten, die je met jouw enthousiasme en gastvrijheid een onvergetelijke avond bezorgt. Een flexibele houding, betrokkenheid, collegialiteit en wederzijds vertrouwen vinden wij belangrijker dan ervaring in de horeca. Je bent communicatief vaardig, bereid om indien de situatie hierom vraagt een stapje harder te werken dan normaal en woonachtig in Eindhoven of omgeving.

Wat bieden wij
de mogelijkheid voor een exclusief kijkje binnen de muziekwereld! Daarnaast verricht je jouw werkzaamheden in een inspirerende omgeving en binnen een enthousiast team. De salariëring vindt plaats op basis van het minimumloon, aangevuld met de arbeidsvoorwaarden van Muziekgebouw Eindhoven.

Oproepmedewerkers werken bij het Muziekgebouw op payroll basis met een seizoenscontract (september 2019 t/m juni 2020), waarbij het aantal te werken uren per week sterk kan variëren en er geen minimum aantal uren gegarandeerd kan worden. Het betreft flexibele werkdagen en werktijden, waarvan vooral weekend- en avonddiensten. Flexibiliteit ten aanzien van de inroostering, avond- en weekenddiensten en een ruime beschikbaarheid is dus erg belangrijk.

Interesse?
stuur dan een beknopt Curriculum Vitae, recente pasfoto en je beschikbaarheid per e-mail naar: sollicitaties@muziekgebouweindhoven.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Flexibel werken in een muzikale omgeving en een gezellig team.
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie