• Salvador Sobral

  Exclusieve show in Nederland
  do 1 sep ’22

  De Portugese jazz-zanger won in 2017 het Eurovisie Songfestival met het ingetogen nummer Amar Pelos Dios. In 2021 bracht Sobral zijn nieuwe album bpm uit, wat voor het eerst geheel gecomponeerd is door Salvador zelf samen met zijn jarenlange partner Leo Aldrey. Na meerdere uitverkochte shows in ons land is Salvador dit jaar terug voor een exclusieve Nederlandse show in onze Kleine Zaal.

   

 • Iris Penning

  Dan Maar Genieten (albumpresentatie)
  vr 7 okt ’22

  Als het leven niet precies loopt zoals je wil, kan je nog maar één ding doen… Dan maar genieten! Een voorstelling waarin taal en melodie beste vrienden zijn. Iris Penning zal deze avond haar vierde album “Dan Maar Genieten” presenteren. Een CD en dichtbundel in één.

 • Ilse DeLange Theatertour

  di 18 okt ’22

  Sinds haar debuutalbum World Of Hurt behoort Ilse DeLange tot de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. Vele hitsingles, #1 albums en prestigieuze awards volgden in hoog tempo. Met The Common Linnets behaalde de zangeres de tweede plaats op het Eurovisie Songfestival, waarna een #1 hit in 14 landen volgde. 

 • The Temptations & The Four Tops

  Twee legendarische Motownacts
  za 22 okt ’22

  [Dit is een zit - staconcert]

   

  Het gebeurt niet vaak dat twee Motowngiganten samen touren, maar dat geldt niet voor The Temptations & The Four Tops. Zij laten zien dat ze zich meer dan staande kunnen houden tegen over de talloze nieuwe acts van de hedendaagse soul. Met hun energieke pop en funk uit de jaren '70 en '80 brengen deze muzikale grootheden de klassieke Motownhits uit hun repertoire naar het podium van de Grote Zaal in Muziekgebouw Eindhoven. 

 • Fischer-Z

  ‘Red Skies Over Paradise’ Celebration Tour 2022
  do 3 nov ’22

  John Watts gaat op een Fischer-Z Solo 'Red Skies Over Paradise' Celebration Tour! Deze speciale serie shows bestaat uit de uitvoering van 'Red Skies Over Paradise' (1981), gevolgd door een tweede helft met verzoeknummers uit een lijst van 120 nummers die vooraf online gekozen zijn door de ticketkopers.

 • Bird on the Wire

  Songs of The Songs of Leonard Cohen
  wo 23 nov ’22

  Een gezamenlijke interpretatie van The Leonard Cohen Songbook door zangeres Pauline Scanlon en de Galway band The Whileaways. Bird On The Wire brengt deze getalenteerde zangers samen, en op het podium creëren ze een emotioneel geladen sfeer versterkt door de prachtige lichten en stage direction van de show. Fans zijn weggeblazen door de show in de UK & Ierland. 

 • Suzan & Freek

  Theatertour
  ma 12 dec ’22

  Suzan & Freek stonden de afgelopen jaren onafgebroken in de hitlijsten met liedjes als Blauwe Dag, Weg Van Jou, Goud en Honderd Keer. Dit jaar spelen ze hun grootste shows ooit, maar na twee uitverkochte Ziggo Dome shows en een volle festivalzomer met optredens op grote festivals als Paaspop, Concert At Sea en Zwarte Cross zoekt het duo dit najaar de intimiteit van het theater op. 

  Let op De ticketverkoop van dit concert verloopt uitsluitend via GUTS. Je wordt automatisch doorgestuurd wanneer je op de bestelknop drukt. Heb je een vraag over de tickets? Neem contact op met GUTS via support.guts.tickets

   

   

 • Dara O Briain

  So... where were we?
  za 14 jan ’23

  Dara O Briain is terug op tournee met een gloednieuwe live stand-up show:

  'So... where were we?'

  Aan het eind van zijn zeer succesvolle laatste tournee 'Voice Of Reason', had Dara de show 180 keer opgevoerd in 2 jaar en in 20 landen, van Auckland tot Reykjavik, van Moskou tot New York; en in maart 2020 was hij klaar voor een pauze! 
  Hij wil zich nu verontschuldigen voor die uitspraak en zal zoiets nooit meer wensen.

 • Barbara Pravi

  De Franse singer-songwriter
  wo 8 mrt ’23

  De Franse Barbara Pravi gooide hoge ogen op het Eurovisie Songfestival in Rotterdam en bereikte de tweede plaats met haar single Voilà die inmiddels de platina status heeft verkregen. De songwriter en zangeres komt na haar volledig uitverkochte Nederlandse clubtour terug om de theaters te veroveren. 

 • Waylon

  Gewoon Willem
  do 9 mrt ’23

  Een oer-Hollandse naam; een naam voor een koning. Maar ook voor één van Nederlands grootste muzikale talenten, die besloot zijn naam te veranderen in Waylon.

Nieuw in onze agenda

Er worden regelmatig concerten aan ons programma toegevoegd. Hieronder vind je een overzicht van de laatst toegevoegde evenementen. Heeft een concert jouw interesse gewekt? Zet hem dan op je verlanglijstje door op het hartje te klikken of koop direct een ticket!