Americana Mondays


Iedere twee weken speelt op de maandagavond een fantastische americana-artiest op het podium van M. Internationale, maar ook lokale artiesten brengen je het beste van americana, folk, blues en country.Americana Mondays Card

Krijg je geen genoeg van Americana Mondays? Bestel dan de Americana Mondays Card! Je bestelt hiermee 10 tickets voor maar 100 euro. Dat is 50 euro korting ten opzichte van losse tickets!

Meer over de Americana Mondays Card lezen en bestellen doe je hier.


Americana Mondays Card

Met de Americana Mondays Card bestel je 10 tickets voor 100 euro. Dat is 50 euro korting ten opzichte van losse tickets!


Hoe werkt de Americana Mondays Card?

Op de Americana Mondays Card zit een unieke code, waarmee je voorafgaand aan het concert een ticket boekt op onze website. De kaart zelf geeft geen toegang tot het concert. Belangrijk dus, dat je jouw ticket van tevoren bestelt. De Americana Mondays Card is geldig voor alle Americana Mondays en één jaar vanaf het moment uitgifte.


Americana Mondays Card bestellen

Je bestelt de Americana Mondays Card eenvoudig via onderstaande button.

Bestel de Americana Mondays Card

Haal je de Americana Mondays Card op bij ons ticketbureau? Vergeet dan niet de bestelbevestiging mee te nemen. Laat je de kaart liever thuisbezorgen? Dat is mogelijk tegen een meerprijs.


Tijdschema

De deuren van M openen om 19:30 uur, dan kun je alvast genieten van een drankje vóór het concert. Het concert start om 20:15 uur en duurt tot ongeveer 22:15 uur. M is tot 23:00 uur geopend voor een drankje na het concert!


Vrije plaatskeuze

Bij Americana Mondays zijn er zowel zit- als staanplaatsen. Er geldt een vrije plaatskeuze.

Altijd op de hoogte worden gebracht van Americana Mondays-concerten in M? Meld je aan voor de nieuwsbrief: