Betaal niet te veel

Dagelijks kopen duizenden mensen via internet hun kaartjes voor concerten. Wat velen niet weten, is dat er naast de officiële online verkooppunten ook veel websites bestaan die op grote schaal kaarten opkopen en deze voor een hogere prijs doorverkopen. Als bezoeker betaalt u via deze websites - vaak onbewust - veel meer voor een toegangskaart dan nodig is; soms wel twee tot drie keer meer!  

Ook komt het voor dat via dergelijke malafide websites dezelfde tickets meerdere malen worden doorverkocht, met als gevolg dat de kaarten niet gegarandeerd toegang geven tot het concert. 

Veilige kanalen
Koop uw kaarten dus altijd via de site van de concertzaal zelf, dus via MuziekgebouwEindhoven.nl, of eventueel via de website van de artiest. Andere belangrijke, veilige verkoopsites zijn ntk.nl en ticketmaster.nl. Op de site weetwaarjekoopt.nl vindt u een duidelijk overzicht van andere veilige verkoopkanalen. 

Onveilige kanalen
Wij raden u af om kaarten te kopen op onder andere bemster.nl, topticketshop.nl, viagogo.nl, tickets4u.nl en ticketsnederland.nl. Deze kanalen verkopen tickets door, waardoor u onnodig duurder uit bent. Ook bent u hiermee niet verzekerd dat uw ticket daadwerkelijk geldig is.

Meer onveilige verkooppunten >

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie