Medewerker bediening Meneer Frits oproep

Als medewerker bediening lever je een belangrijk bijdrage in de beleving van onze gasten. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat onze gasten op een professionele en gastvrije manier worden bediend. Je adviseert de gasten, neemt hun bestelling op, bent verantwoordelijk voor het serveren van dranken en gerechten en het tijdig afruimen van de tafels. Je bent een echte gastheer/ gastvrouw en daarmee ook het aanspreekpunt voor onze gasten.


Gastvrijheid, sociale en communicatieve vaardigheden en stressbestendigheid zijn jouw kwaliteiten. Je hebt ervaring in de bediening, bent flexibel inzetbaar en hebt geen moeite met het werken op oproepbasis met name in de avonden, weekenden en feestdagen.


Wil jij onderdeel uitmaken van ons team en zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt?
Stuur dan je CV en beknopte motivatie (met hierin je beschikbaarheid en pasfoto) naar sollicitaties@muziekgebouweindhoven.nl.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie