Team Marketing

 

Welkom op de marketing afdeling van Muziekgebouw Eindhoven! We willen dat iedereen in de Brainport Regio (en daarbuiten) weet van de events, concerten en andere mooie dingen die hier te beleven zijn. En daar zorgen wij voor, zodat jij niks mist.

Hoe we dat doen? Door eerst goed na te denken over met welk kanaal en met welke boodschap de doelgroep van al die concerten het beste te bereiken is. Door bijvoorbeeld toffe social media updates, verleidelijke nieuwsbrieven of aansprekende posters in de stad. Op deze manier zorgen we voor een zo groot mogelijk bereik en voor uitverkochte zalen. Meer dan 300 keer per jaar

Van showmarketing naar copywriting en de mooiste posters: alles wat je van Muziekgebouw Eindhoven voorbij ziet komen, ontstaat op deze afdeling. Wat we hier doen, heeft het doel om het jou als bezoeker zo gemakkelijk en fijn mogelijk te maken. Van de eerste keer dat je een poster ziet, tot aan het bezoek zelf: we denken overal over na en zoeken continu manieren om deze ervaring nóg beter te maken.

Dit team is een stille kracht - figuurlijk dan: er wordt namelijk veel én hard gelachen - achter de schermen. Iedereen die hier werkt heeft één missie: zoveel mogelijk bezoekers te laten genieten van de beste muziek!


Join the team

Versterk jij ons marketingteam? We zoeken een ervaren online marketeer! Als Online Marketeer bij Muziekgebouw Eindhoven zet jij jouw expertise in om de online beleving van onze bezoekers naar een hoger niveau te tillen. De Marketing Afdeling bestaat uit een fijn team waarin hard wordt gewerkt, zoals gezegd nóg harder wordt gelachen en waarin alle ruimte is voor jouw ideeën. Wat je allemaal precies gaat doen in deze functie, lees je hier

 

Ontmoet onze collega's