Rondom het concert

Fotograferen en mobiele telefoons

Het is niet toegestaan professionele foto-, film- en video- of geluidsopnames te maken.

Algemene voorwaarden VSCD

Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven maakt deel uit van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties in Nederland. Muziekgebouw Eindhoven hanteert de voorwaarden voor aansprakelijkheid die gelden voor concertzalen. Je vindt deze voorwaarden hier.

Pauzedrankje

Wanneer een pauzedrankje inclusief is staat in de pauze koffie, thee, bier, fris en rode en witte wijn voor u klaar. Door deze regeling wordt de wachttijd bij de bar tot een minimum beperkt. Bij concerten zonder pauze wordt je drankje na afloop geserveerd. Bij pop-, wereld-, jazz- en kinderconcerten is het pauzedrankje niet inbegrepen.

Rolstoelplaatsen en speciale voorzieningen

Muziekgebouw Eindhoven is voor mindervaliden goed toegankelijk. Wil je gebruikmaken van de speciale plaatsen voor rolstoelgebruikers of met een hulphond, dan kun je uitsluitend telefonisch of aan de balie tickets kopen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je de meest optimale plaatsen krijgt. Online bestellen van een rolstoelplaats is helaas niet mogelijk. Maak je gebruik van een bestelformulier, geef dan duidelijk aan dat je een rolstoelplaats wilt of een zitplaats met een hulphond. Vermeld het type rolstoel in verband met de placering. Op de zaalplattegrond zijn de rolstoelplaatsen aangegeven.

In onze concertzalen is een nieuwe Sennheiser-ringleiding aanwezig. Hoofdtelefoons zijn verkrijgbaar bij de garderobe, evenals inductielussen voor dragers van een hoortoestel. Voor kinderen zijn stoelverhogers beschikbaar (gratis te leen, zolang de voorraad strekt). Voetenbankjes en leeslampjes zijn te leen bij de garderobe.

Als u onverhoopt te laat bent

Helaas kunnen gasten die te laat komen niet altijd worden toegelaten tot de zaal. Op vrijdagavond (koopavond) en zondagen is het druk in de binnenstad van Eindhoven. Mogelijk word je gehinderd door grote drukte in het verkeer. Wij adviseren je hiermee rekening te houden.

Programmawijzigingen

Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen in programma's en prijzen.

Staan- en zitplaatsen

Sommige popconcerten hebben staan- en zitplaatsen. Voor het podium wordt een vak met staanplaatsen gecreëerd. De zaal is dan ongeplaceerd, wat inhoudt dat er vrije plaatskeuze geldt. Bij dergelijke concerten kunnen wij je helaas geen zitplaatsen garanderen. Wil je zitten, dan adviseren wij je tijdig aanwezig te zijn.