Rondom het concert

Fotograferen en mobiele telefoons
Het is niet toegestaan foto-, film- en video- of geluidsopnames te maken. We verzoeken u dringend uw mobiele telefoon in de zaal uit te zetten.

Algemene voorwaarden VSCD
Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven maakt deel uit van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties in Nederland. Muziekgebouw Eindhoven hanteert de voorwaarden voor aansprakelijkheid die gelden voor concertzalen. U vindt deze voorwaarden hier.

Pauzedrankje
Wanneer een pauzedrankje inclusief is staat in de pauze koffie, thee, bier, fris en rode en witte wijn voor u klaar. Door deze regeling wordt de wachttijd bij de bar tot een minimum beperkt. Bij concerten zonder pauze wordt uw drankje na afloop geserveerd. Bij pop-, wereld-, jazz- en kinderconcerten is het pauzedrankje niet inbegrepen.

Rolstoelplaatsen en speciale voorzieningen
Muziekgebouw Eindhoven is voor mindervaliden goed toegankelijk. Wilt u gebruikmaken van de speciale plaatsen voor rolstoelgebruikers of met een hulphond, dan kunt u uitsluitend telefonisch of aan de balie tickets kopen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat u de meest optimale plaatsen krijgt. Online bestellen van een rolstoelplaats is helaas niet mogelijk. Maakt u gebruik van een bestelformulier, geef dan duidelijk aan dat u een rolstoelplaats wilt of een zitplaats met een hulphond. Vermeld het type rolstoel in verband met de placering. Op de zaalplattegrond zijn de rolstoelplaatsen aangegeven.

In onze concertzalen is een nieuwe Sennheiser-ringleiding aanwezig. Hoofdtelefoons zijn verkrijgbaar bij de garderobe, evenals inductielussen voor dragers van een hoortoestel (borgsom € 10). Voor kinderen zijn stoelverhogers beschikbaar (gratis te leen zolang de voorraad strekt). Voetenbankjes en leeslampjes zijn te leen bij de garderobe (borgsom € 10).


Als u onverhoopt te laat bent
Helaas kunnen gasten die te laat komen niet altijd worden toegelaten tot de zaal. Op vrijdagavond (koopavond) en zondagen is het druk in de binnenstad van Eindhoven.
Mogelijk wordt u gehinderd door grote drukte in het verkeer. Wij adviseren u hiermee rekening te houden.

Programmawijzigingen
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen in programma's en prijzen.

Staan- en zitplaatsen
Sommige popconcerten hebben staan- & zitplaatsen. Voor het podium wordt een vak met staanplaatsen gecreëerd. De zaal is dan ongeplaceerd, wat inhoudt dat er vrije plaatskeuze geldt. Bij dergelijke concerten kunnen wij u helaas geen zitplaatsen garanderen. Wilt u zitten, dan adviseren wij u tijdig aanwezig te zijn.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie