Horecamedewerker


Op zoek naar een leuke bijbaan die perfect te combineren is met je studie? Met gezellige collega's, fijne werktijden, een geweldige sfeer en ook nog eens in hartje Eindhoven? Lees dan verder! Muziekgebouw Eindhoven is per 1 september 2024 op zoek naar nieuwe Horecamedewerkers om ons team te versterken.

Wat krijg je als Horecamedewerker?  

  • Flexibele werktijden: Druk met school? Of juist niet? Je kunt, afhankelijk van je agenda, meer of minder werken. Dit gebeurt natuurlijk in overleg. Meestal werk je in het weekend en is het fijn als je zo’n 2 of 3 keer per week beschikbaar bent;
  • Geweldige werksfeer: Alle collega’s zeggen hetzelfde: ze werken hier vooral voor de gezelligheid;
  • Toffe events en concerten: Je maakt de gaafste evenementen mee, ook als je niet aan het werk bent.


Wat ga je doen als Horecamedewerker? 

Een avond in Muziekgebouw Eindhoven is een geweldige ervaring voor onze bezoekers, en jij maakt deel uit van die beleving. Je hebt afwisselende taken, waardoor je je nooit hoeft te vervelen en je op verschillende plekken kunt ontwikkelen. Enkele taken zijn:

  • Publieksbegeleiding: Bezoekers naar de juiste zaal en stoel begeleiden, de weg wijzen naar het toilet, enzovoort;
  • Horecawerkzaamheden: Achter de bar staan, bezoekers van drankjes en hapjes voorzien, voorraden aanvullen en de foyers netjes houden;
  • Ticketcontrole en garderobe: Toegangstickets controleren, jassen aannemen en zorgen dat bezoekers met de juiste jas naar huis gaan.


Wat zoeken wij in onze nieuwe Horecamedewerker?

Ervaring is een plus, maar zeker geen vereiste. We vinden een gastvrije houding en een vriendelijke lach veel belangrijker! Net als collegialiteit, flexibiliteit en betrokkenheid bij je collega’s en Muziekgebouw Eindhoven. Gemotiveerde starters in de horeca zijn meer dan welkom. Er is genoeg ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen, en je nieuwe collega’s helpen je daar graag bij.


Klinkt dit als muziek in je oren?

Solliciteer dan snel! Stuur een korte motivatie, je beschikbaarheid en CV naar horeca@mgehv.nl. We maken graag kennis met je. Heb je nog vragen over ons of de functie als Horecamedewerker? Neem dan contact op met Siegobert via siegobert@mgehv.nl.


Over Muziekgebouw Eindhoven

Wonen en werken in een eigentijdse, bruisende stad waar innovatie, design en technologie leidend zijn: dat is Eindhoven. De stad van Muziekgebouw Eindhoven, hét concertgebouw van Zuid-Nederland met internationale allure. Jaarlijks genieten in ons toonaangevende en dynamische concertgebouw meer dan 160.000 muziekliefhebbers van een ruim aanbod van concerten. Naast een brede basisprogrammering, ligt de focus van Muziekgebouw Eindhoven op internationale topconcerten variërend van klassiek, jazz, world en popmuziek. Ook vinden we het belangrijk om kansen te bieden aan muzikaal toptalent en het ontwikkelen van eigen producties en het initiëren van vernieuwende verbindingen.