Vacature Horecamedewerker

 

Ben je op zoek naar een bijbaan die perfect te combineren is met jouw studie? Met gezellige collega’s, fijne werktijden, een fantastische werksfeer en óók nog in het hart van Eindhoven? Lees dan snel verder! Ter uitbreiding van ons fijne team zijn we op zoek naar Horecamedewerkers. 

 

Wat krijg je als Horecamedewerker?  

 • Goed werk mag beloond worden! Daarom krijg je een fijn salaris;
 • Fijne én flexibele werktijden! Druk met school? Of juist niet? Je kunt, afhankelijk van jouw agenda, meer of minder werken. Dit gaat natuurlijk in overleg. Wel zijn de diensten veelal in het weekend en is het fijn als je zo'n 2 keer per week beschikbaar bent;
 • Een meer dan goede werksfeer. Alle Hospitality & Horecacollega’s zeggen hetzelfde: zij werken er – buiten natuurlijk het leuke werk – vooral voor de gezelligheid;
 • En jij maakt natuurlijk te gekke events en concerten mee! Ook als je niet aan het werk bent. 
 • Draag jij een vriend aan die ons team komt versterken? Dan krijg je van ons een leuke referral bonus! 

  Meteen solliciteren? Stuur dan een korte motivatie, jouw beschikbaarheid en CV naar Marijke: 

  Mail Marijke

Wat ga je doen als Horecamedewerker? 

Van binnenkomst tot vertrek: een avond in Muziekgebouw Eindhoven is een ware beleving waarbij alles tot in de puntjes klopt. En jij draagt bij aan de bijzondere ervaring van onze bezoekers.

Je hebt wisselende taken en dat is fijn: zo hoef je je én nooit te vervelen, én kun je jezelf op verschillende plekken ontwikkelen. Een greep uit jouw taken als horeca & hospitalitymedewerker: 

 • Publieksbegeleiding: je zorgt dat bezoekers naar de juiste zaal en stoel begeleid worden, het toilet vinden, etc. 
 • Horecawerkzaamheden: je staat achter de bar, voorziet bezoekers van drankjes of hapjes, je zorgt dat de voorraad is aangevuld en dat de foyers netjes opgeruimd en gepoetst zijn. 
 • Kaartcontrole en garderobebewaking: je controleert toegangskaarten, hangt de jassen van bezoekers netjes weg en zorgt bij vertrek dat ze met de goede jas naar huis gaan. 

Wat neemt onze nieuwe Horecamedewerker mee? 

Ervaring is mooi meegenomen, maar absoluut niet vereist. We vinden een gastvrij karakter en een vriendelijke lach veel belangrijker! Net als collegialiteit, een flexibele werkhouding en betrokkenheid bij collega’s en Muziekgebouw Eindhoven.

Gemotiveerde starters in de horeca zijn bij ons meer dan welkom. Er is genoeg ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen. En daar helpen jouw nieuwe collega’s natuurlijk graag bij. Ben je nieuwsgierig naar jouw aanstaande team? Lees hier meer óf bekijk onderstaande foto's.

 

Klinkt dit jou als muziek in de oren? 

Solliciteer dan snel! Stuur een korte motivatie, jouw beschikbaarheid & CV naar Marijke: 

Mail Marijke 

We maken graag kennis met je. Heb je nog vragen over ons of over de functie als Horecamedewerker? Ook dan kun je bij Marijke terecht.  


Over Muziekgebouw Eindhoven

In de 30 jaar die we bestaan hebben vele grote, kleine en talentvolle muzikanten een magische avond verzorgd. 

Met akoestiek van de hoogste klasse en ruimte voor allerlei muziekgenres – en daarmee ook een heel divers publiek – is Muziekgebouw Eindhoven een bijzondere plek. 

Een plek die de komende jaren nóg meer een podium van, door en voor de stad gaat worden. Waar talrijke ideeën leven om meer bezoekers te laten genieten van muziek en meer makers een podium te geven. 

Kortom: om iedereen in Eindhoven (en daarbuiten) een gastvrij, muzikaal huis te bieden volop ontmoeting en beleving. Het is toch fantastisch om hier onderdeel van te zijn!?