Voorwaarden retourbeleid

Heeft u concertkaarten gekocht, maar bent u een keer onverwacht verhinderd? Voor de klassieke concerten kunt u binnen de voorwaarden gebruik maken van het retourbeleid. Voor de andere concerten kunnen de kaarten niet teruggebracht worden. Via TicketSwap kunt u uw tickets op een veilige manier doorverkopen. U kunt deze TicketSwap-tickets bijvoorbeeld aanbieden in het Facebook event van het concert.  

Voorwaarden
  • ruilen kan tot drie dagen voor het betreffende concert;
  • geldt uitsluitend voor kaarten uit de klassieke brochure en concerten van philharmonie zuidnederland. Pop, wereld, kids en jazz concerten zijn uitgesloten
  • u krijgt een tegoedbon voor het bedrag van de kaarten die worden geruild of u kunt voor dit bedrag direct andere concertkaarten uitzoeken uit de eigen programmering en de programmering van philharmonie zuidnederland;
  • ruilen kan bij het Ticketbureau of telefonisch ma t/m za tussen 13.00 en 17.00 uur of via telefoonnummer: 040 - 244 20 20. U vindt het Ticketbureau in de Heuvel, naast grand café/restaurant Meneer Frits.
  • als u entreebewijzen terugbrengt dan ontvangt u voor de volledige aankoopsom, met uitzondering van de servicekosten, een tegoedbon die twee jaar lang geldig is bij Muziekgebouw Eindhoven. Daarna vervalt het recht op tegoed.
  • Muziekgebouw Eindhoven en philharmonie zuidnederland behouden zich gedurende het seizoen het recht voor bepaalde concerten van het retourbeleid uit te sluiten.

Vragen? Neem contact op met het Ticketbureau: ma t/m za tussen 13.00 - 17.00 uur via telefoonnummer 040 244 20 20 of tickets@muziekgebouweindhoven.nl

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie