Stoelkeuze, zo werkt 't


Stoelkeuze
 
U kunt zelf stoelen kiezen wanneer u tickets bestelt. We hebben echter de zaalindeling moeten aanpassen aan de mogelijkheden binnen de 1,5m. maatregelen. We leggen u hier graag uit hoe het werkt:

Tijdslots
De zaal heeft als vanouds 1 of meerdere rangen met een daaraan gekoppelde prijs – dat is t.o.v. de oude situatie niet veranderd. Nieuw is echter dat we u als bezoeker vragen binnen een bepaald tijdslot naar het Muziekgebouw te komen. Bij binnenkomst in uw tijdslot wordt u eerst gevraagd plaats te nemen aan een tafeltje in onze foyer waar u een drankje kan drinken. Daarna worden bezoekers gefaseerd toegang gegeven tot de zaal zodat voldoende afstand gegarandeerd is. Bekijk hier de zaalplattegrond met alle zones

Wanneer u een stoel kiest, kan het dus betekenen dat u maximaal een uur van tevoren aanwezig moet zijn om naar uw plaatsten in de zaal te kunnen. Om teleurstellingen te voorkomen raden we u aan om goed te plannen zodat het tijdslot past in uw agenda. Het gekozen tijdslot is ook zichtbaar op uw tickets.

Voorbeeld:
U bestelt een ticket voor een concert met als aanvangstijd 19:00 uur. Dat kan bijvoorbeeld betekenen dat u tussen 18:15 en 18:30 uur aanwezig moet zijn om binnen uw tijdslot in de zaal te worden toegelaten. Dit is afhankelijk van de stoel die u kiest. Zowel tijdens het bestelproces als op uw ticket ziet u het gekozen tijdslot. 

>> Soepel verloop <<
Om de bewegingen naar de zaal soepel te laten verlopen binnen de mogelijkheden van de geldende maatregelen, willen we u vragen het gekozen tijdslot ook daadwerkelijk in acht te nemen en op tijd aanwezig te zijn. Alleen op deze manier kunnen we voorkomen dat er teveel mensen tegelijk de zaal in gaan waardoor niet voldoende afstand gegarandeerd kan worden.

Stoelkeuze in combinatie met een concertmenu bij Meneer Frits (LET OP: niet van toepassing bij de Testen voor Toegang concerten op 16, 17 & 18 april 2021!)
Wilt u voorafgaande aan het concert genieten van een heerlijk twee- of driegangendiner in Grand café/Restaurant Meneer Frits? Dat kan. Houd er echter wel rekening mee dat u zeker 5 kwartier voorafgaand aan het gekozen tijdslot aanwezig moet zijn bij het restaurant. Hieronder ziet u hoe laat u bij Meneer Frits wordt verwacht n.a.v. het door u gekozen tijdslot.