Vacature Shift Manager Restaurant Meneer Frits

Als onderdeel en dé culinaire hofleverancier van Muziekgebouw Eindhoven bevindt restaurant Meneer Frits zich in het hart van de stad. Een ontmoetingsplek, waar kwaliteit en goede sfeer voorop staan. Onze gasten genieten van een heerlijk concertmenu of een uitgebreid dinerarrangement, maar ook van een smakelijke lunch of een goede kop koffie. Bovendien is Meneer Frits ook één van de vaste podia binnen het Muziekgebouw met veel live muziek.

We zijn druk bezig met de uitwerking van de plannen om Meneer Frits zowel op culinair gebied als in het interieur te restylen.

We zoeken op korte termijn een nieuwe collega voor de functie: 

Shift Manager restaurant Meneer Frits

Als shiftmanager zorg jij samen met jouw team voor een optimale gastbeleving en resultaten. Het continue op elkaar afstemmen van de operationele uitvoering, de tevredenheid van onze gasten en de (personele) planning. Een goede communicatie tussen bediening en keuken is hiervoor essentieel.

Je weet als meewerkend leidinggevende jouw passie voor de horeca over te brengen door op de werkvloer het goede voorbeeld te geven en de bedieningsbrigade te coachen op de kwaliteit van hun werkzaamheden, houding en gedrag. Je zorgt voor een fijne werkomgeving en naleving van hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

We verwachten dat je actief stuurt op resultaten, het optimaliseren van de omzet en het verbeteren van processen.  Je bent het eerste aanspreekpunt en vertegenwoordigt Meneer Frits zowel extern richting gasten en relaties als intern binnen het Muziekgebouw. Uiteraard ben je uitstekend op de hoogte van de concertagenda van het Muziekgebouw en anticipeer je (culinair) op de programmering.


Profiel

Je hebt gevoel voor gastvrijheid en beschikt over minimaal 3 jaar ervaring in de horeca in een leidinggevende functie. Je bent een organisatietalent, initiatiefrijk, communicatief vaardig en flexibel. Kunnen omgaan met drukte en een stapje extra willen doen waar dat nodig is, is eveneens belangrijk.

Wij bieden

Een uitdagende functie in een team met fijne collega’s in een dynamische, muzikale omgeving. Een dienstverband voor 32-38 uur per week, waarbij flexibiliteit ten aanzien van de inroostering, avond- en weekenddiensten vanzelfsprekend is. Het salaris voor deze functie is afhankelijk van opleiding en ervaring (schaal 6: € 1684,96 - € 2.555,02 bruto per maand bij op basis van 38 uur per week). 

Reactie

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan willen we je graag van je horen! Stuur jouw sollicitatie met C.V. naar sollicitaties@muziekgebouweindhoven.nl, Muziekgebouw Frits Philips, Postbus 930 5600AX Eindhoven. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie