Juichen voor Oranje in Muziekgebouw Eindhoven 

 

Dubbel genieten op vrijdag 21 juni! Het concert van de wereldberoemde Franse band Gipsy Kings (by Diego Baliardo) wordt vervroegd, zodat we daarna met alle bezoekers het Oranje Elftal aan kunnen moedigen tijdens de EK-wedstrijd Nederland-Frankrijk. Zo hoeft niemand iets te missen. De wedstrijd wordt uitgezonden vanaf groot scherm in de Hertog Jan Zaal. 

 

Wanneer het Nederlands Elftal het grasveld betreed, verenigt Nederland zich als één man om de voetballers toe te juichen. De saamhorigheid die dit oproept, doet sterk denken aan het gevoel wat menig concertbezoeker zal herkennen bij live muziek. Het creëert een bijzondere sfeer die we graag willen delen met al onze bezoekers. Toegang voor de wedstrijd is gratis.

Het aangepaste programma

Het concert van de Gipsy Kings vindt eerder op de avond plaats, om daarna met zijn allen de spannende EK-wedstrijd te kunnen volgen. Toegang tot de wedstrijd is gratis, dus je geniet zonder extra kosten van deze bijzondere avond.

19:00 : Start Gipsy Kings
21:00 : Start wedstrijd NL - FR (gratis toegang)

Gipsy Kings by Diego Baliardo 

Laat je meevoeren door de swingende melodieën van de iconische groep. De Gipsy Kings staan bekend om hun kenmerkende mix van flamencostijlen met pop en Latin. Diego Baliardo, de drijvende kracht achter Gipsy Kings leidt de avond en maakt er, met o.a. de hits 'Volare', 'Bamboleo' en 'Djobi Djoba' ongetwijfeld één groot flamenco-feest van. Laten we hopen dat het feest zich voortzet na de wedstrijd!
Wil je voorafgaand aan de EK-wedstrijd al in feeststemming komen? Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Gipsy Kings by Diego Baliardo: 

EK Voetbal: Nederland - Frankrijk

Kijk de wedstrijd op groot scherm!

vr 21 jun ’24 21:00 uur

Gipsy Kings by Diego Baliardo

+ de EK-wedstrijd Nederland - Frankrijk

vr 21 jun ’24 19:00 uur