M•Connect Aanbevelingen


Als Member van M•Connect ontvangt u 16 tickets waarmee u toegang krijgt tot concerten naar keuze uit het gehele aanbod van Muziekgebouw Eindhoven. Hoe u deze tickets inzet, staat u geheel vrij: u kunt 16 keer alleen een concert bezoeken, maar ook één concert met 16 mensen tegelijk.

Bij Muziekgebouw Eindhoven zijn we trots op de topconcerten die in seizoen 2024/2025 op onze agenda staan. Veel van deze concerten zijn bovendien zeer populair, waardoor tickets vaak snel uitverkocht raken. Voor u als gewaardeerd Member van M•Connect is het echter mogelijk om zelfs voor uitverkochte concerten nog tickets te bemachtigen.

U ontvangt daarvoor regelmatig een update van het meest actuele aanbod. Gedurende een gelimiteerde tijd stellen we tickets voor deze populaire concerten exclusief beschikbaar aan Members van M•Connect. Na deze periode zijn de tickets enkel nog verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. We raden u dan ook ten zeerste aan om tijdig te reageren wanneer u een bezoek wil brengen aan een van de aanbevolen concerten.

U kunt voor de volgende populaire concerten exclusief tickets boeken. Dit doet u door te mailen naar mconnect@mgehv.nl. We adviseren dit te doen voordat de hieronder genoemde reserveringsdeadline is verstreken. Na die tijd kunnen we helaas geen tickets meer garanderen.