Rondleidingen

Altijd al eens een kijkje willen nemen achter de schermen van Muziekgebouw Eindhoven? Ga dan mee met een rondleiding. 


Wil jij een kijkje nemen achter de schermen bij Muziekgebouw Eindhoven? Tijdens een rondleiding kom je op plekken waar je normaal gesproken niet mag komen. Een unieke kans dus om rond te neuzen in de artiestenfoyer, de regietoren en de kleedkamers van de artiesten! Iedere laatste donderdag van de maand orgniseren wij een openbare rondleiding. Ook zijn er mogelijkheden voor rondleidingen met een eigen gezelschap (scroll verder naar beneden).  

Openbare rondleidingen

Iedere laatste donderdag van de maand vindt vanaf 11:00 uur een openbare rondleiding plaats. Ben jij benieuwd naar wat er allemaal bij een concert komt kijken? Of wil je alle geheimen van Muziekgebouw Eindhoven ontdekken? Tijdens de rondleiding kom je op plekken waar je normaal gesproken niet mag komen. Een unieke kans dus om rond te neuzen in de artiestenfoyer, de regietoren en de kleedkamers van de artiesten! Aansluitend aan de rondleiding bezoek je om 12:30 uur het lunchpauzeconcert. Deze beleef je gegarandeerd anders, nu je precies weet wat er allemaal achter het podium gebeurt om dit mogelijk te maken.

Kosten

De openbare rondleiding kost €12,50 per persoon, inclusief koffie en thee bij ontvangst en een entreebewijs voor het lunchpauzeconcert. 

Lunch

Na een lunchpauzeconcert kan een lekkere lunch bij Meneer Frits natuurlijk niet ontbreken. Geniet optioneel voor €14,50 van een heerlijk belegd broodje, een verse dagsoep en uiteraard een drankje.

Reserveren

Deelnemen aan de openbare rondleiding? Vul dan dit inschrijfformulier in. Kaarten zijn ook verkrijgbaar via de website of via ons Ticketbureau: tickets@mgehv.nl of telefonisch via 040 - 244 20 20.


Let op! De openbare rondleidingen vinden alleen doorgang vanaf 8 aanmeldingen. Je wordt hiervan tijdig op de hoogte gesteld.

Groepsrondleidingen

Interesse in een rondleiding met vrienden, familie, collega's, klasgenoten of andere geïnteresseerden? We bieden groepsrondleidingen aan voor jouw gezelschap.

Kosten

De kosten voor een rondleiding bedragen €10 p.p. met een maximum van 25 deelnemers. Vanaf 15 personen geldt bij elke persoon boven de eerste 15 een korting van €2 per ticket. 

Een rondleiding voor een schoolklas is €50 met een maximum van 25 deelnemers + 2 begeleiders vanuit de school.

Een rondleiding voor een bedrijf kost €275 met een maximum van 25 deelnemers.


Koffie/thee met gebak of een heerlijke lunch

U kunt voorafgaand of na afloop van uw rondleiding bij grandcafé/restaurant Meneer Frits genieten van een kop koffie of thee met iets lekkers. Ook is het mogelijk om na afloop van de rondleiding in Meneer Frits, in de Stadsfoyer of in de Artiestenfoyer te lunchen. 

Aanmelden en meer informatie

Vul hiervoor het inschrijfformulier rondleidingen in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen. Voormeer informatie kunt u contact opnemen met Constance Deelen door te mailen naar constance@mgehv.nl.