Kinderspeurtocht

De wereldberoemde pianist Bas Bazuin zou vanavond optreden in Muziekgebouw Eindhoven. Er is alleen één probleem: hij is zijn muzieknoten verloren. Zonder deze muzieknoten kan het concert van vanavond natuurlijk niet doorgaan. Bas vraagt de kinderen om voor hem op zoek te gaan. Daarbij komen de kinderen niet alleen op bijzondere plekken in het Muziekgebouw, maar komen ze op hun pad ook verschillende leerzame spellen over muziek tegen. Nadat alle spellen gespeeld zijn, kunnen de kinderen aan de hand van de 'muzikale schatkaart' bepalen waar de muzieknoten van Bas Bazuin gebleven zijn. Zo kan het concert toch doorgaan vanavond! 

Welke muziekgenres ken jij? Kun jij een trompet nadoen? En wat doet een dirigent eigenlijk? Zomaar wat vragen waar de kinderen tijdens deze speurtocht mee te maken zullen krijgen. Verwacht een (inter)actief programma waarbij plezier en inspiratie voorop staan. 

Leeftijd: 6-10 jaar
Duur: +/- 60 minuten
Kosten: € 7,50 (inclusief ranja en snoepzak)

Cross-linx School 

Hier komt een uitleg over wat Cross-linx School is. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie