Uitrijkaart: hoe werkt het?

Muziekgebouw Eindhoven maakt uw bezoek graag zo aangenaam mogelijk. Daarom kunt u tijdens uw bezoek een uitrijkaart kopen waarmee u het parkeren in parkeergarage Qpark Heuvel nog makkelijker maakt.

Deze uitrijkaart kost 8 euro en is tevens het betaalbewijs; het is dan ook niet meer nodig om langs de betaalautomaat te lopen wanneer u de parkeergarage Qpark Heuvel wilt verlaten. Maakt u gebruik van een andere parkeergelegenheid (waaronder ook andere Qpark-vestigingen), dan is deze uitrijkaart vanzelfsprekend niet geldig.


U kunt zich direct met uw auto naar de uitgang van de parkeergarage begeven. Hier steekt u de kaart in de gleuf die u bij Muziekgebouw Eindhoven heeft gekocht. De slagboom zal omhoog gaan en u kunt de parkeergarage verlaten.

LET OP!
1.
de uitrijkaart blijft 12 uur geldig. Daarna komt het verlaten van Qpark Heuvel weer voor uw eigen rekening volgens het reguliere uitrijtraject. 

2. het komt weleens voor dat de slagboom niet reageert op de uitrijkaart. In dat geval voert u na de uitrijkaart alsnog de inrijkaart in. Het is dus van belang dat u de inrijkaart niet weggooit!


In het kort…

1. Rijd parkeergarage Qpark Heuvel binnen. Let op: berg de inrijkaart goed op.
2. Koop een uitrijkaart bij Muziekgebouw Eindhoven.
3. Stap na uw bezoek in uw auto en rijdt richting de uitgang van de parkeergarage.
4. Voer de uitrijkaart in.
6. Verlaat de parkeergarage.