Uitrijkaart: hoe werkt het?

Muziekgebouw Eindhoven maakt uw bezoek graag zo aangenaam mogelijk. Daarom kunt u tijdens uw bezoek een uitrijkaart kopen waarmee u het parkeren in parkeergarage Qpark Heuvel nog makkelijker maakt.


Deze uitrijkaart kost 8 euro en is tevens het betaalbewijs; het is dan ook niet meer nodig om langs de betaalautomaat te lopen wanneer u de parkeergarage Qpark Heuvel wilt verlaten. Maakt u gebruik van een andere parkeergelegenheid (waaronder ook andere Qpark-vestigingen), dan is deze uitrijkaart vanzelfsprekend niet geldig.


U kunt zich direct met uw auto naar de uitgang van de parkeergarage begeven. Hier steekt u eerst de kaart in de gleuf die u ontving toen u de garage betrad. Daarna wordt u gevraagd om de uitrijkaart in te voeren die u bij Muziekgebouw Eindhoven heeft gekocht. Heeft u dit gedaan, dan zal de slagboom omhoog gaan en kunt u de parkeergarage verlaten.

Let op: de uitrijkaart blijft 12 uur geldig. Daarna komt het verlaten van Qpark Heuvel weer voor uw eigen rekening volgens het reguliere uitrijtraject. 


In het kort…

1. Rijd parkeergarage Qpark Heuvel binnen. Let op: berg de inrijkaart goed op.
2. Koop een uitrijkaart bij Muziekgebouw Eindhoven.
3. Stap na uw bezoek in uw auto en rijdt richting de uitgang van de parkeergarage.
4. Voer eerst uw inrijkaart in.
5. Voeg daarna uw uitrijkaart in.
6. Verlaat de parkeergarage.
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie