M-Fonds

Als een van de grootste culturele instellingen van Nederland heeft Muziekgebouw Eindhoven een missie en een grote verantwoordelijkheid. Op diverse terreinen legt het Muziekgebouw een stevig fundament voor de toekomst. Private financiering is daarbij van groot belang. Daarom zoeken we verbinding met particulieren die cultuur en in het bijzonder muziek een warm hart toedragen.

Het Muziekgebouw Eindhoven Fonds is er om de waardevolle concertervaring door te geven aan toekomstige generaties. Dat is het uitgangspunt van ons intiatief. Het is tegelijkertijd een bijzondere kans om cultuurliefhebben samen te brengen, te verbinden en te inspireren.

Wanneer u begunstiger wordt van het Mfonds gaat u een bijzondere verbinding aan. Als blijk van waardering ontvangt u exclusieve privileges, waaronder uitnodigingen voor inspirerende bijeenkomsten, concerten en ontmoetingen met musici. We betrekken u graag bij de ontwikkelingen binnen het Muziekgebouw.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mfonds relatiemanager
Mici Fiedeldij T 040-26 55 659 of mfonds@muziekgebouweindhoven.nl

Met dank aan het Mfonds kan Muziekgebouw Eindhoven jong talent ondersteunen, educatieve programma's aanbieden aan kinderen en jongeren en activiteiten organiseren gericht op nieuw publiek.

Bestuur Muziekgebouw Eindhoven Fonds
Bert van der Els, Annemieke Kleisterlee, René Meeuwissen, Imogen Koster en
Mark Bannenberg


Meer weten over uw schenking en de fiscale voordelen?
Meer weten over onze ANBI-status?

Op 3 oktober 2012 werd in Muziekgebouw Eindhoven een bijzonder kunstwerk onthuld: de ‘Boom van inspiratie en erkenning’. Deze Boom is een blijk van dankbaarheid aan alle Begunstigers van het Muziekgebouw Eindhoven Fonds.
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie